Toate sortimentele de vinuri ale celui mai cunoscut brand din România, cu podgorii întinse pe peste 3.000 de hectare, pot fi găsite la cele mai bune preţuri de pe piaţă, în Cramele Murfatlar din oraş.

Gustul românesc

Deschisă la sfârşitul anului 2010, Crama Murfatlar din Bulevardul Dacia nr. 54, bloc 34, colţ cu strada Costache Negruzzi, a avut mare succes printre clienţii care au mers acolo pentru a se aproviziona cu cele mai vândute vinuri româneşti.

Tocmai de aceea, în luna aprilie a acestui an, proprietarii au mai deschis un magazin pe strada Nufărului nr. 54, bloc 54.

Sub sloganul, "Vin direct din vie", Cramele Murfatlar oferă clienţilor o selecţie din cele mai bune soiuri de vin româneşti, fie ele alese, fie "de cursă lungă", în sticlă, la vrac. Astfel, pasionaţii pot să-şi cumpere vin alb, roşu, roze, sec, demisec, demidulce sau dulce şi să aleagă între sortimente precum Zaraza, Rai, Conu Alecu, Premiat, Trei Hectare, Arezan şi altele.

Promoţii de vară!

Iar până pe 31 august, orădenii îşi pot cumpăra vinul îmbuteliat (vrac) pentru casă sau chiar şi pentru nuntă la promoţie.

Mai exact, băutorii pot cumpăra 2 litri de vin, la preţ de 1,5 litri. Iar ca să le uşureze cheltuielile cu nunta, Cramele Murfatlar le oferă viitorilor miri pachetul pentru nuntă 20L+10L GRATIS. De asemenea, magazinele au creat pachetul pentru spritz, unde la oricare 2 litri de vin de soi sau cursă lungă, clienţii pot să cumpere şi apă minerală Biborţeni la 2 litri, la preţ special, de doar 1 leu, în funcţie de sortiment. Vinurile vrac au preţuri între 4 şi 10 lei litrul.

Magazinele sunt deschise de luni până sâmbătă, între orele 10 şi 21. Iar Cramele Murfatlar au oferte pentru toţi. Atât pentru cei care vor să petreacă alături de prieteni, cât şi pentru cei care vor să-şi surprindă jumătatea cu o cină romantică şi aromată. Sau chiar şi pentru tinerele cupluri care vor o nuntă cu gust bun.

ADVERTORIAL