Candidatul ProRomânia la funcţia de senator de Bihor, Viorel Cataramă, cunoaşte foarte bine situaţia economică a judeţului şi ştie cât de importante sunt locurile de muncă pentru bihoreni. După ce a deschis în Beiuş, în '91, una dintre cele mai de succes fabrici din România, întreprindere devenită etalon în domeniu, ce a contribuit la ridicarea economică a judeţului, Viorel Cataramă a revenit în judeţ, s-a mutat în Oradea şi vizitează fiecare oraş şi comună pentru a afla cum poate reporni economia locală.

Prezent în oraşul Aleşd, afaceristul deplânge potenţialul fenomenal al zonei care este irosit prin lipsa de implicare a autorităţilor locale. "Trebuie să creăm locuri de muncă pentru oamenii din Aleşd. Aici e un potenţial economic fantastic, oamenii vor să muncească, dar autorităţile locale nu îi ajută deloc. (...) Trebuie să adoptăm măsuri pentru a reporni economia, pentru a relansa producţia în zonă. Dacă nu facem asta, criza economică ce va lovi Bihorul, criza locurilor de muncă ce va lovi acest judeţ, va fi mai gravă decât orice pandemie", a declarat Viorel Cataramă la finalul vizitei.

Caravana ProRomânia ce bate în lung şi în lat Bihorul a fost ieri în oraşul Aleşd, dar şi în localităţile din jur, Lugaşu, Peştiş, Tinăud şi Ţeţchea. În zilele următoare, candidatul Pro Romania la funcţia de senator în judeţul Bihor, Viorel Cataramă, va merge în Marghita, Bratca şi Beiuş.

Pe 6 Decembrie, la alegerile parlamentare, votează poziţia 4 pe buletinul de vot! Votează ProRomânia!

ALEGE LIBERTATEA! FĂRĂ LIBERTATE NU EXISTĂ VIAŢĂ!

Material realizat de Open Politics SRL la comanda Partidului Pro Romania Filiala Bihor - CMF 11200008