Candidatul Pro România la funcția de Senator de Bihor, Viorel Cataramă, și-a continuat vizitele prin județ, cu scopul de a afla adevăratele probleme ale oamenilor. De când s-a mutat în Oradea, afaceristul și-a făcut un obicei din a merge prin târguri și piețe, zi de zi.

Ieri, afaceristul a fost în piața din Ceica și a vizitat localitățile Dușești, Bucium, Ceișoara și Incești.  Aici, problemele întâlnite au fost aceleași ca peste tot în Bihor. Oamenii sunt nemulțumiți de măsurile și restricțiile impuse de către Guvernul Orban și susținute în teritoriu de către Ilie Bolojan.

„Oamenii vor să aibă dreptul la muncă, nu cer mult. Vor să poată să munceasă să își întrețină familiile. E o crimă. Nu poți să închizi piețe și să lași hypermarketuri deschise. Nu are logică. Doar dacă ești obedient absolut cum e premierul Orban și „slugile” sale din teritoriu, precum Bolojan, Carp și restul. În pragul iernii, bihorenii nu mai au unde să muncească, copiii nu mai au acces la educație, oamenii mor în spitale. Asta ne așteaptă cu guvernul Orban. Pot fi făcute atât de multe lucruri în Bihor, dar interesele de partid au fost întotdeauna prioritare pentru PNL”, a declarat Viorel Cataramă la ieșirea din piața din Ceica.

În zilele următoare, candidatul Pro Romania la funcția de senator în județul Bihor, Viorel Cataramă, va merge în Aleșd, Marghita, Bratca și Beiuș.

Pe 6 Decembrie, ALEGE LIBERTATEA! FĂRĂ LIBERTATE NU EXISTĂ VIAȚĂ!

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA BIHOR,
Realizat de HANDYMAN SRL
Cod mandatar 11200008