Tragedia din Piatra Neamţ a scos la iveală multe probleme ale sistemului de sănătate, băgate sub preş de aparatul de propagandă al Guvernului. Subfinanţat şi condus cu incompetenţă de Guvernul Orban, sistemul sanitar din România, cel care ca resursă umană excelează pe plan european, s-a transformat într-o instituţie de forţă, coercitivă, cu puţine legături cu spiritul medical.

Aceasta este opinia candidatului ProRomânia la funcţia de senator de Bihor, Viorel Cataramă, care a condamnat ferm felul în care sistemul medical din România, sub conducerea guvernului Orban, se poziţionează faţă de pacienţi: "Spitalele din România seamănă astăzi cu închisorile! Pacienţii încuiaţi în saloane, rata mortalităţii în secţiile de terapie intensivă este cea mai mare din Europa, iar infecţiile nosocomiale ucid mai mulţi pacienţi decât bolile pentru care s-au internat. Accesul în unităţile medicale pentru pacienţii non-covid a devenit un lux! În România guvernului Orban am ajuns să ne tratăm acasă, ca pe vremea străbunicilor, pentru că nu suntem primiţi în spitale. Plătim impozite pentru sănătate, dar nu beneficiem de niciun tratament, pentru că în România există doar Covid-19. Să vă fie ruşine! Pentru că ne umiliţi zilnic şi pentru că aţi lăsat românii în voia sorţii!", a tunat Viorel Cataramă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Reacţia candidatului ProRomânia la alegerile pentru Senat din 6 decembrie este cu atât mai virulentă cu cât în Bihor, susţinătorii lui Ludovic Orban şi Nelu Tătaru şi ai măsurilor lor, liberalii bugetari Ilie Bolojan şi Gheorghe Carp, merg tocmai pe o platformă politică ce promovează realizările sistemului medical.

Viorel Cataramă s-a mutat în Oradea şi nu pierde nicio zi, bătând judeţul în lung şi în lat, alături de echipa ProRomânia. În acest weekend, el va fi prezent în Bratca (sâmbătă) şi Beiuş (duminică).

Pe 6 Decembrie, votează Pro România, poziţia 4 pe buletinul de vot. Alege Libertatea! Fără libertate, nu există viaţă!

Realizat de Open Politics S.R.L., la comanda Partidului Pro România filiala Bihor CMF 11200008