Instalat la începutul săptămânii, noul preşedinte al clubului FC Bihor, Viorel Nemeş a început activitatea de analiză a situaţiei de la club.

"Avem o activitate de analiză amănunţită, de la manager până la ultimul om din club. Continuăm în liga a II-a din respect faţă de acest oraş şi tradiţia clubului, dar nici nu putem să ne batem joc de banul public, de aceea încercăm să reevaluăm în aceste zile întreaga activitate de la club, să vedem cum este situaţia şi la Centrul de Copii şi Juniori", a declarat Viorel Nemeş.

Scopul declarat este acela de a tăia din cheltuieli, pentru că, odată cu retragerea sprijinului Primăriei, şi bugetul este redus.

Chiar dacă la un moment dat s-a pus problema ca echipa să nu intre în cantonament, în cele din urmă, AGA (Adunarea Generală a Asociaţilor) a stabilit ca jucătorii să susţină un stagiu de pregătire centralizată în această vară, care ca începe cel mai probabil în partea a doua a săptămânii viitoare.

Cât priveşte înscrierea echipei în campionat, cererea de înscriere a fost făcută deja cu data de 17 iulie, astfel că din acest punct de vedere situaţia este rezolvată, susţine noul preşedinte al FC Bihor.