Radio ZU anunţă, din nou, cea mai frumoasă săptămână de radio din an. Între 16 şi 22 decembrie, Oradea redevine, pentru al treilea an, Oraşul Faptelor Bune. Timp de o săptămână, DJ-ii radio ZU vor emite live, zi şi noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea.

În casa de sticlă, care se amenajează deja în Piaţa Unirii de către Visit Oradea şi Primăria Municipiului Oradea, se vor muta nouă DJi Radio ZU. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ştefan, Tea Teodorescu, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Adi Mihăilă "The Hitman" şi Raluca Benavides vor fi on-air 24 de ore din 24, pentru a ajuta la îndeplinirea cât mai multor fapte bune.

"Ne-am făcut valizele ca să ne facem şi anul ăsta la inimă analizele. Oraşul Faptelor Bune, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, se întâmplă între 16 - 22 Decembrie, #CasaRadioZU se construieşte deja la Oradea. E primul an în care vom relua şi concertele, în fiecare seară. Şi timp de 7 zile, închişi într-o casă de sticlă, vom uni iar milioane de inimi, încercând să depăşim recordul anului trecut. Puteţi înscrie deja poveştile de ajutor pentru #OFB2022 pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.", a declarat Mihai Morar, în Morning ZU, în această diminieaţă.

Oraşul Faptelor Bune este campania Radio ZU ce îi aduce împreună pe oamenii care au nevoie cu cei care pot oferi. Ediţia din 2021 a marcat un record, cu peste 800.000 de euro strânşi pentru cei care aveau nevoie. Anul acesta vedetele ZU speră să egaleze, cel puţin, această sumă şi îndeamnă persoanele care doresc să ajute, dar şi pe cele care au nevoie de ajutor, să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune din timp.

Oraşul Faptelor Bune emite 24 de ore din 24 live pe frecvenţele Radio ZU, online, pe radiozu.ro, şi pe canalul Youtube Radio ZU. De asemenea, cele mai spectaculoase momente vor fi publicate pe conturile oficiale de Instagram şi Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea şi Târgul de Crăciun Oradea.

Oraşul Faptelor Bune este un eveniment organizat de Radio ZU şi Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

VISIT ORADEA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!