Tradiția celebrării Marii Uniri și Zilei Naționale a României continuă și în acest an, cu cea de-a 5-a ediție a evenimentului „România ne Unește!”, organizat de Visit Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

Spectacolul va avea loc, în premieră, la Oradea Arena, în data de 29 noiembrie, începând cu ora 18:00 și își propune să ofere participanților o experiență cât mai autentică, ilustrând bogăția tradițiilor românești. Evenimentul se va bucura de prezența unor artiști de excepție, iar biletele, în valoare de 10 lei, sunt disponibile pentru achiziționare online la link-ul: https://eventbook.ro/other/bilete-romania-ne-uneste

Artiștii care vor încânta publicul la această ediție includ nume celebre precum Nicolae Furdui Iancu, Surorile Osoianu, Ciprian Marius Pop, Ionuț Fulea, Florica Zaha, Veta Biriș, Cornel Borza, Voichița Mihoc, Familia Zbiciu, Familia Stângaciu, Viorica Flintașu, Ansamblul Folcloric Bihorul, Violeta Gherman, Maestrul Liviu Buțiu și orchestra sa.

Spectatorii vor avea posibilitatea de a viziona momentele artistice atât din tribune, cât și de pe scaunele special amplasate pe ringul de joc. Astfel sunt 3 zone pentru care se pot achizitiona bilete: pe ringul de joc (menționat pe platforma de bilete - teren), în primul nivel de tribune (Inel 1) și al doilea nivel de tribune (Inel 2). Biletele achiziționate nu includ atribuirea unui loc specific, ci sunt alocate pe cele 3 zone, și au valoarea de 10 lei.

Începând cu data de 11 noiembrie, biletele vor fi disponibile și la casieria Teatrului Regina Maria, conform orarului acesteia:

marți: 12:00 - 18:00

miercuri: 10:00 - 14:00

joi: 12:00 - 18:00

vineri: 10:00 - 14:00

sâmbătă: 11:00 - 13:00

luni, duminică: închis

Evenimentul „România ne Unește!” este organizat de Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Judeațean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

VISIT ORADEA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!