Oradea sărbătoreşte în fiecare an, la 20 aprilie, un eveniment major din istoria sa: intrarea trupelor române în Oradea, la 20 aprilie 1919, în frunte cu generalul Traian Moşoiu. Cu această ocazie, Visit Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Judeţean Bihor şi Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor, aduc un spectacol de excepţie în Piaţa Unirii din Oradea: "Tradiţional 2", susţinut de Andra, cea mai iubită artistă din România.

"Tradiţional 2" este un eveniment pentru toţi cei care iubesc muzica şi tradiţiile româneşti, un spectacol care se adresează inimilor de toate vârstele. Andra aduce pe scenă un spectacol de o complexitate remarcabilă, un playlist eclectic care abordează diverse genuri muzicale - de la acordurile calde ale muzicii populare, la vibranta energie a popului, de la influenţe rock, la ritmurile hip-hop.

Spectacolul este unul cu adevărat unic şi datorită vocilor şi personalităţilor invitaţilor speciali care se alătură Andrei. Fiecare artist contribuie cu un strop de magie, construind împreună o poveste muzicală care uneşte, inspiră şi dăruieşte bucurie.

"Mi-aş dori ca acest spectacol de la Oradea să unească români din toate colţurile ţării, să ne aducă împreună pentru a ne bucura de muzica ce ne defineşte sufletele. Va fi o seară memorabilă, vă promit. "Tradiţional 2", la fel ca prima ediţie, nu doar că entuziasmează, dar şi emoţionează, vă face să dansaţi şi, cel mai important, vă aduce mai aproape de trecutul şi prezentul nostru, ca popor", a spus Andra.

Spectacolul va avea loc în premieră în Oradea, în Piaţa Unirii, începând cu ora 19:00, fiind cu intrare liberă. 

Evenimentul "Oradea ne Uneşte!" este organizat de Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Judeţean Bihor şi Agenţia de Management al Destinaţiei Bihor.

VISIT ORADEA
Oradea, 
25 martie 2024

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!