Un şofer orădean s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile, după ce a fost prins conducând un autoturism Honda pe Calea Aradului cu 175 de kilometri pe oră.

Bărbatul circula pe DN 79, dinspre Nojorid, fiind depistat de poliție între Aeroport și sensul giratoriu din zona complexului comercial ERA Park.

„Miercuri, 6 februarie a.c., la ora 17.41, pe Calea Aradului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 175 km/h, înregistrată radar", anunţă un comunicat de joi al Poliţiei Bihor.

Potrivit informării, ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 118 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 51.460 de lei. Poliţiştii au reţinut 18 permise de conducere şi au reţinut patru certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate patru infracţiuni şi şase tamponări.

Şoferii care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionaţi, potrivit comunicatului, cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.