Festivalul Mustului e în plină desfăşurare în Parcul Bălcescu, unde mai mulţi producători din judeţ şi-au adus presele de acasă şi fac, pe loc, must proaspăt şi dulce pentru toţi pofticioşii. Pentru a crea o atmosferă tradiţională, organizatorii au programat şi o serie de concerte de muzică populară.

Între participanţii la târg, cu must din struguri albi şi din struguri roşii, se numără viticultori din Episcopia, Ceica şi Diosig.

Ca de obicei, şi la Festivalul Mustului sunt prezenţi şi alţi comercianţi, cu mâncare, miere de albine, ciocolată de casă, porumb fiert, kurtos kalacs, precum şi cu accesorii confecţionate din diverse materiale.

Festivalul Mustului continuă şi duminică. Programul muzical va începe la ora 15 cu recitalul tinerilor din grupul Meda Music, urmat, de la ora 17, de cel al grupului "Moştenitorii cântecului".

De la ora 18, pe scenă vor urca "Nuntaşii Bihorului" cu soliştii Maria Haiduc, Florica Ruja, Mariana Militaru, Teodora Sandru, Mihai Jula, Alexandru Carţiş şi Cristian Mihoc. De la ora 19.30 va începe recitalul lui Andrei Corb, urmat, de la ora 20, de Radu Barbura, alături de Larisa Tripon şi Liliana Mateiaş.