Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, orădeanul Marius Vizer, şi-a exprimat dorinţa de a prelua managementul lui FC Bihor. Patron al Centrului de Fotbal Liberty, Vizer a declarat joi că aşteaptă un răspuns din partea finanţatorilor FC Bihor până la începutul săptămânii viitoare. Omul de sport a precizat că nu este interesat de preluarea altor cluburi din ţară.

"Am lansat discuţiile cu finanţatorii clubului FC Bihor şi le-am transmis că aştept un răspuns, până cel târziu luni. Doresc managementul clubului orădean şi nu sunt la prima propunere. Trebuie să ştiu până luni, ori e albă, ori e neagră, pentru că echipa ar trebui să înceapă pregătirile", a spus Marius Vizer.

Patronul Centrului de Fotbal Liberty spune că, în cazul în care va prelua FC Bihor, nu doreşte să fie presat de timp legat de pregătirea şi strategia pentru viitorul sezon. Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo a precizat că nu este deloc interesat de o altă echipă. "Nu mă interesează decât FC Bihor pentru că Oradea îmi este la suflet. Nu mă interesează nicio altă ofertă", a spus Vizer.

Preşedintele FC Bihor, Ioan Lucian, a declarat săptămâna trecută pentru BIHOREANUL că poartă negocieri pentru atragerea unui partener privat în cadrul clubului în pregătirea viitorului campionat, prima şi cea mai serioasă ofertă fiind a omului de sport Marius Vizer. Preşedintele FIJ a mai avut o tentativă de preluarea a FC Bihor în vara anului trecut dar, în ultima clipă, cele două părţi s-au văzut în imposibilitatea de a cădea de acord asupra unui parteneriat.