Şeful PSD Bihor, Ioan Mang, are probleme în a-şi controla organizaţia şi de a se prezenta ca un lider de necontestat. Ca dovadă, dacă în anii când partidul se afla la guvernare anunţa cu fală vizitele pe care le făcea la Oradea orice secretar de stat sau vreunul dintre zecile de vicepreşedinţi ai PSD, la finele săptămânii trecute n-a organizat nici măcar o amărâtă de conferinţă de presă, deşi la Oradea veniseră cei mai de seamă conducători ai partidului - preşedintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu şi Gabriela Firea, şefa organizaţiei Bucureşti.

"Discreţia" lui Mang ar fi fost motivată, spun sursele lui Bihorel, de faptul că mai-marii PSD, aflaţi în turneu prin judeţele din nord-vestul ţării, sunt nemulţumiţi de scorurile obţinute la alegerile locale în Bihor, unde partidul a căzut la doar 15,53% în preferinţele alegătorilor, iar Mang însuşi a fost votat de numai 14,85% dintre ei.

Cum s-ar zice, şeful PSD Bihor a vrut să evite o muştruluială de faţă cu jurnaliştii şi a organizat o întâlnire doar cu activul de partid, şi acesta tot mai nemulţumit de "succesele" filialei sub îndelungata sa cârmuire...