La sfârșitul anului care tocmai a trecut, echipa Open Tribe a organizat primul mare Summit online al părinților din cadrul Academiei. La această întâlnire au participat nenumărate familii din diferite orașe ale țării, precum București, Bistrița, Sibiu, Timișoara, Brașov și Oradea.

Summitul a vizat evaluarea întregului an încheiat, din punct de vedere al realizării obiectivelor propuse, precum și planificarea noului an 2024. Identificarea valorilor a fost instrumentul de bază în atingerea obiectivelor pe toate planurile.

Premiera pentru acest început de an este Retreat-ul, care vizează schimbarea și va avea loc în 2-4 februarie într-o locație exclusivă din Predeal, la Hotel Hart. Prin acest Retreat, echipa Open Tribe va oferi 3 zile de neuitat într-un workshop experiențial.

Datorită faptului că nu este suficientă dobândirea cunoștințelor teoretice, echipa își propune trăiri unice cu participanții. Obiectivul principal va fi descoperirea traumelor prin identificarea fricilor, sub îndrumarea directă și supravegherea profesională a echipei Open Tribe.

Atingerea acestui obiectiv se va realiza prin descoperirea și diminuarea blocajelor emoționale și fizice, identificarea și eliminarea amintirilor celulare reprimate ce pot duce la boală și disconfort. Sentimentul adânc interior poate fi suferința, față de care, atunci când devenim conștienți, putem identifica atitudinea care generează acele gânduri și emoții profunde.

Participanții vor înțelege acele capcane care trebuie evitate pe viitor pentru a duce o viață echilibrată cu sinele.

Următorul mare proiect, demarat tot la începutul acestui an, este dedicat echipelor de antreprenori care doresc să-și scaleze afacerea. Proiectul vizează dezvoltarea spiritului de echipă, managementul timpului, motivarea echipei, precum și dezvoltarea leadershipului pentru cei în poziții de conducere.

Membrii Open Tribe se bucură, la ora actuală, de un Mastermind focusat pe dezbaterea cărții Think and Grow Rich, ce vizează dezvoltarea comunității.

Echipa Open Tribe

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!