Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, o populară vloggeriţă din România, care a strâns peste 1,6 milioane de urmăritori, a povestit pe contul ei de YouTube cum, pe 26 mai, a fost bătută în plină stradă și în plină zi de un dezvoltator imobiliar din cauza unei bucăți de marmură pe care ar fi rupt-o în timpul unei parcări.

Potrivit Romania24.ro, totul s-a petrecut în cartierul Militari din București, iar scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă clădirea deţinută de el.

“M-a sunat cineva și mi-a zis să mă prezint acolo repede. A ieșit direct pornit pe noi și ne-a zis că nu vezi că ați rupt marmura? A sărit la bătaie. M-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, moment în care Brandi l-a prins de umeri sau de mâini nici nu știu exact, eu nu mai aveam telefon, moment în care eu am scos spray-ul cu piper, el îl ataca pe Brandi, am venit și l-am sprayat. Am fugit foarte tare în momentul ăla, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandi și i-a spart capul”, a povestit tânăra.

Aceasta a mai spus că mai mulți muncitori care erau în zonă s-au ferit să intervină. Nu s-a băgat nimeni nici când l-ar fi văzut pe dezvoltator alergând cu o bară de metal cu care a lovit-o violent în picior.

Tânăra a mai spus că a depus plângere la Poliție împotriva agresorului, spunând că își va susține demersul legal, și nu prin alte căi, și arătând că, prin gestul de a vorbi public despre întâmplare, vrea să tragă un semnal de alarmă.

Întrega mărturie, în video-ul de mai jos!