Încurajaţi de prieteni care le spun că se pricep la cântat, împinşi de vreun succes avut în alte concursuri de karaoke sau, pur şi simplu, de curiozitate, orădenii sunt provocaţi să concureze la "Best Voice in Town".

Microfon pentru toţi

Chiar dacă nu au studii muzicale, diplome şi trofee de la festivaluri de muzică, pasionaţii de karaoke se întrec vineri, 3 februarie, la restaurantul Butoiul de Aur (fostul Oradea): "Best Voice in Town" caută cea mai bună voce de amator din oraş. "E important de ştiut că evenimentul se adresează tuturor orădenilor. Evenimentele de karaoke nu sunt suficient promovate în oraş, aşa că ne-am gândit să-i răsplătim pe cei mai buni dintre ei", explică Georgiana Zăgrean, unul dintre organizatori.

Iar premiile, oferite de Leonardo, sunt substanţiale. Potrivit organizatorilor, câştigătorul va primi 500 de euro, cel care va ajunge pe locul al doilea 300 de euro, iar concurentul de pe locul III 200 de euro. Organizatorii spun că va exista şi un premiu de popularitate, pentru cel care se va dovedi preferatul spectatorilor.

03 Andrei Leonte.jpgCu Factorul X

Orădenii îndrăzneţi vor trebui să interpreteze melodii celebre în faţa lui Andrei Leonte (foto), tânărul care a trecut de la cântatul pe străzi în Italia la câştigarea concursului X Factor, recent transmis de Antena 1, şi care a intrat în posesia premiului cel mare de 200.000 de euro. Solistul va susţine la Butoiul de Aur un concert, ocazie cu care cei prezenţi vor putea auzi şi melodia "Someone like you", care i-a adus victoria la X Factor. De altfel, Andrei va face parte şi din juriu.

Pentru a se înscrie la concurs, cei interesaţi pot suna la numărul 0746.22.55.59 sau pot accesa contul evenimentului pe reţeaua Facebook până în ziua concursului, care va avea loc pe 3 februarie, de la ora 20.