Curtea de Apel Bucureşti a decis să admită cererile de intervenţie în proces în favoarea CNSAS formulate de Paraschiva Silaghy şi Mikaela Kallbery, verişoarele sale şi a apreciat că Dan Voiculescu a fost colaborator al Securităţii.

Decizia de vineri vine la patru ani după ce CNSAS l-a declarat pe Voiculescu colaborator al securităţii. Potrivit deciziei CNSAS, omul de afaceri ar fi fost recrutat ca informator în februarie 1970 cu numele conspirativ Mircea, când a "relatat verbal despre contactele şi schimburile de pachete între sportivi români şi cei străini (cu prilejul campionatelor de box din 1969), despre schimbările de valută, etc." şi apoi în Republica Socialistă Cehoslovacă, unde a însoţit ca translator echipele româneşti de hochei pe gheaţă.

Acelaşi document arată că Dan Voiculescu ar fi supravegheat şi ar fi dat informaţii despre mai mulţi cetăţeni străini, sportivi, rude sau parteneri de afaceri, iar în anul 1973 ar fi fost recrutat în reţeaua Directiva a III-a sub numele Felix.

Decizia Curţii de Apel poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.