În ultima etapa a returului campionatului Diviziei A2 la volei feminin, echipa orădeană CSU a evoluat sâmbătă în deplasare, la Caransebeş, pe terenul formaţiei locale, Banatul.

Partida, din cadrul seriei vestice a competiţiei, s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea formaţiei gazdă, CS Banatul. Pe seturi, voleibalistele din Caransebeş s-au impus cu 25-10, 25-15 şi 25-19.

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor, care, cu Fîcă Maria (fosta componenta a CSU Oradea), sora Iulianei Fîcă, în mare formă, principala realizatoare a punctelor echipei gazdă, au reuşit să se desprindă şi să conducă detaşat pe tot parcursul primului set.

Setul al doilea a avut aceeaşi notă de dominare a gazdelor, care au avut două principale realizatoare: Fîcă Maria şi Pujki Denisa. Tot efortul echipei oaspete s-a irosit în momentul în care au alternat momentele mai reuşite cu execuţii greşite, care din păcate efectuate în serie consecutivă de 4-5 puncte au permis desprinderea echipei gazdă pe tabela de marcaj, setul încheindu-se cu scorul 25-15.

Setul III a început echilibrat, însă după ce orădencele au condus cu scorul de 16-15, istoria din seturile precedente s-a repetat şi echipa gazdă a câştigat şi acest set cu scorul de 25-19.

"Am încercat să efectuăm câteva modificări din cauza indisponibilităţilor şi absenţelor de moment, dar şi din punct de vedere strategic, tactic. Eliza Varga, la 14 ani, a evoluat titular şi a avut o evoluţie promiţătoare. Ne dorim ca în play-off să jucăm cât mai bine şi să reuşim să ne calificam mai departe", a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al echipei CSU Oradea, Paul Szabo-Alexi.

Echipa CSU Oradea care a evoluat la Caransebeş a fost formată din: Fîcă Iuliana (cpt.), Indrei Andreea, Domniţa Mădălina, Haidu Roxana, Chende Bianca, Ungur Camelia, Boiţ Andreea, Ştefan Cristina, Cartiş Simina şi Varga Eliza. Ienciu Denisa a fost accidentată.