În cadrul celei de-a II-a etape din returul campionatului Diviziei A2 la volei feminin, formaţia orădeană CSU a primit sâmbătă, pe teren propriu, replica echipei CSM Adep Satu Mare, o formaţie situată pe poziţia secundă a clasamentului.

Meciul, care s-a desfăşurat în Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea a constituit o luptă acerbă pentru elevele antrenorului Paul Alexi Szabo, care au înregistrat o creştere în joc faţă de etapa precedentă. Voleibalistele orădene au început bine partida, câştigând primul set, cu scorul de 25-22.

Din păcate următoarele sferturi nu au mai adus aceeaşi evoluţie, inconstanţa la serviciu costându-le pe gazde, care au cedat setul II cu 16-25, pe cel de-al III-lea cu 23-25, iar pe al IV-lea, cu 21-25. Astfel, sătmărencele s-au impus cu 3-1, consolidându-şi poziţia în clasament.

"Am făcut un joc mai bun decât în prima etapă, dar din păcate am alternat momentele bune cu cele mai puţin bune şi asta s-a văzut. Echipa din Satu Mare are jucătoare mai experimentate, iar trei au fost componente ale lotului naţional de junioare. Noi nu mai avem acelaşi lot de anul trecut, ne-au plecat câteva jucătoare şi asta se resimte. Cu toate acestea încercăm să ne facem cât mai bine treaba", a declarat, la final, Paul Alexi Szabo.

Tehnicianul orădean a avut la dispoziţie la acest meci echipa: Fîcă Iuliana (cpt.), Indrei Andreea, Domniţa Mădălina, Haidu Roxana, Chende Bianca, Ungur Camelia, Boiţ Andreea, Ştefan Cristina, Cartiş Simina, Ienciu Denisa şi Varga Eliza.

În clasament, CSU Oradea rămâne pe locul V şi va juca etapa viitoare, la Cluj Napoca, în compania echipei locale Universitatea, formaţie situată pe prima poziţie a ierarhiei la zi. Meciul este programat sâmbăta viitoare.