Echipa orădeană de volei feminin CSU a încheiat turul de campionat al Seriei Vest din Divizia A2 cu o înfrângere suferită duminică în deplasare, scor 0-3 la Timișoara, cu Agroland.

Din păcate, echipa orădeană nu a putut alinia cel mai bun sextet, având în continuare trei jucătoare accidentate, cu probleme medicale mult mai serioase decât se credea inițial, după cum a declarat antrenorul secund, Paul Alexi Szabo.

De asemenea, căpitanul Iulia Fîcă nu a fost utilizată deloc, chiar dacă a făcut deplasarea la Timișoara. Alături de aceasta, Bianca Chende, Blaj Giulia și Pura Mădălina nu s-au putut pregăti pe parcursul săptămânii în program normal cu echipa.

În urma acestui rezultat, echipa CSU Oradea a încheiat turul pe locul al IV-lea, cu 10 puncte, trei echipe fiind la egalitate de puncte, despărțite fiind doar de setaveraj.

Returul va începe peste două săptămâni, în data de 5 decembrie, când CSU Oradea va întâlni formația CSU Bravol Brașov, în deplasare.


Agroland Timișoara  - CSU Oradea 3 - 0 (25-19, 25-12,  25-19)


CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Fîcă Maria, Haidu Roxana, Chende Bianca, Ungur Camelia, Boiț Andreea, Ștefan Cristina (libero), Carțiș Simina, Horvath Reka, Gârdan Lavinia, Ienciu Denisa, Pura Mădălina, Ponorean Nicoleta, Dudaș Petra, Blaj Giulia. Antrenor: lect. univ. dr. Mariana Szabo-Alexi.