Antrenoarea Rodica Sanislav de la Liceul Onisifor Ghibu a anunţat luni că sportivele pe care le pregăteşte s-au clasat pe locul al nouălea în clasamentul final al Cupei Eotvos, care s-a desfăşurat la Oradea, pe 20 august, iar pe 21 şi 22 a continuat la Debreţin.

La Oradea, voleibalistele de la Ghibu au câştigat cu 2-0 atât partida cu Pro Volley Arad cât şi cea cu Budaors Budapesta, însă au pierdut în jocul împotriva selecţionatei naţionale de junioare a Tunisiei, cu scorul de 0-2.

La Debreţin, orădencele au fost înfrânte de Eotvos A, prima echipă a gazdelor, şi de o alta din Serbia, reuşind să câştige doar meciul împotriva echipei a doua a liceului Eotvos. "Nu pot să le reproşez nimic fetelor mele, au jucat foarte bine împotriva unor echipe bine cotate sau chiar contra naţionalei Tunisiei", a declarat Rodica Sanislav, într-o conferinţă de presă susţinută la Direcţia pentru Sport a Judeţului Bihor.

Voleibalistele de la Ghibu se pregătesc acum pentru Cupa Onisifor Ghibu, care va începe pe 20 octombrie şi va aduce la Oradea echipe din Ungaria, Croaţia şi Slovacia.