Opt echipe feminine de volei au luat parte la cea de-a doua ediţie a Cupei "Onisifor Ghibu", desfăşurată sâmbătă şi duminică în sala de sport a Liceului Teoretic.

Echipele au fost împărţite în două grupe, meciurile disputându-se în sistem turneu, fiecare cu fiecare. În urma meciurilor disputate, în semifinale s-au calificat echipele clasate pe primele două locuri din fiecare grupă, croatele de la OK Arbanasi şi Posedarije (grupa A), Kikinda şi Onsifor Ghibu (Grupa B).

Mai apoi, plusul de valoare al voleibalistelor de la Kikinda şi OK Arbanasi s-a dovedit decisiv, cele două echipe reprezentând voleiul ex-iugoslav calificându-se în finală.

Victoria a revenit echipei din Kikinda, scor 3-1, echipa din Serbia câştigând pentru a doua oară trofeul pus în joc.

În finala mică, echipa liceului Onisifor Ghibu le-a învins pe croatele de la Posedarije cu scorul de 2-1, orădencele clasându-se în final pe locul III în clasament.


Clasament final

1. Kikinda (Serbia)
2. OK Arbanasi (Croaţia)
3. LT Onisifor Ghibu
4. Posedarije (Croaţia)
5. Pro Volley Arad
6. Budaors (Ungaria)
7. Hand United Arad
8. Târgu Mureş


Primele trei echipe clasate au fost premiate de către organizatori cu diplome, medalii, cupe, mingi de volei şi echipament sportiv

Echipa Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu" a fost aclcătuită din: Corina Vlad, Oana Popa, Andrea Paşca, Denisa Ienciu, Roxana Neaga, Sânzîiana Ţintean, Cristina Ştefan, Simina Carţiş, Alisa Lătaru. Antrenor, prof. Rodica Sanislav.