La capătul unui joc echilibrat, voleibalistele de la CSU Oradea au fost întrecute sâmbătă pe teren propriu, de echipa Medicina Târgu Mureş, cu scorul de 3-2. Meciul, care s-a desfăşurat la sala de jocuri a Universităţii, a pus cap în cap două formaţii vecine de clasament, echilibrul din teren confirmând acest lucru.

Elevele antrenorului Paul Alexi Szabo au câştigat primul set cu 25-20, dar le-au pierdut pe următoarele două, revenind în setul al patrulea, pe care şi l-au adjudecat şi au restabilit egalitatea, 2-2. Setul decisiv, însă, a revenit mureşencelor, care s-au impus cu 15-8.

Deşi antrenorul Paul Alexi Szabo nu a fost tocmai mulţumit de evoluţia formaţiei sale, la sfârşitul confruntării declarând că aştepta mai mult la capitolul serviciu şi preluare, până la urmă s-a declarat optimist: "Au pierdut o bătălie, nu şi războiul", a spus tehnicianul.

În clasament, după prima etapă a returului diviziei A2, seria Vest, CSU Oradea se menţine pe locul al cincilea şi va evolua în runda viitoare sâmbătă pe teren propriu, cu Adep Satu Mare.