În acest sfârşit de săptămână se dă startul şi în returul campionatului Diviziei A2 de volei masculin.

În Seria Vest, echipa orădeană Atletic LPS Bihorul va evolua în prima rundă pe teren propriu, sâmbătă, la Sala LPS Bihorul, în compania echipei Universitatea Timişoara.

Meciul dintre cele două combatante, care va debuta de la ora 12.30, se constituie un adevărat derby, echipa bănăţeană aflându-se pe prima poziţie a clasamentului.

După turul campionatului, pe primul loc în clasamentul Seriei Vest se află, astfel, U Timişoara, cu 30 de puncte, urmată pe locul secund de Atletic LPS Bihorul,cu 24 de puncte.

Orădenii au fost printre cei mai grăbiţi sportivi din acest an, reluându-şi pregătirile încă din data de 3 ianuarie, dar fără Emil Lung, Andrei Achimescu şi Cătălin Lelea. Cei trei voleibalişti au fost împrumutaţi până în vară, la echipa CS Banatul Caransebeş, de unde au fost ofertaţi şi unde au primit condiţii mai bune, în locul lor fiind promovaţi juniori, precum, Crişan şi Jugan.

Beneficiind de un buget auster, echipa orădeană de volei nu-şi poate propune pentru actuala ediţie da campionat decât "câştigarea unui număr cât mai mare de puncte şi creşterea juniorilor din lot", după cum a declarat antrenorul echipei Atletic LPS Bihorul, Rodian Achimescu.