Echipa orădeană de volei masculin Atletic LPS Bihorul va disputa sâmbătă, pe teren propriu, următorul joc din campionatul Diviziei A2.

Elevii profesorului Rodian Achimescu vor primi de la ora 13, la sala de sport de la LPS, replica formaţiei CSM Câmpia Turzii. Meciul este înscris în cadrul etapei a VIII-a a Seriei Vest.

Chiar dacă echipa orădeană primeşte vizita formaţiei clasate pe locul IV, jucătorii pregătiţi de antrenorul Rodian Achimescu pornesc favoriţi şi în această partidă, fiind candidaţi la primul loc al clasamentului. Cei din Câmpia Turzii reprezintă însă echipa revelaţie a acestei prime părţi a campionatului, iar din acest considerent meciul se anunţă interesant.

Liderul clasamentului, Universitatea Timişoara are liber în această rundă, în timp ce UMF Cluj, de pe locul III, după Atletic LPS, va primi replica arădenilor de la Provolei.


Programul jocurilor etapei a VIII-a din Seria Vest a Diviziei A2 la volei (sâmbătă):

Atletic LPS Bihorul - CSM Câmpia Turzii

CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea - CSV Banatul Caransebeş

Torpi Târgu Mureş - CNE Lapi Dej

UMF Cluj - Provolei Arad

Universitatea Timişoara stă.


Clasament

1. U. Timişoara 23 puncte

2. LPS Bihorul Atletic 18 puncte

3. UMF Cluj 12 puncte

4. CSM Câmpia Turzii 11 puncte

Echipa orădeană feminină de volei, CS Universitar, are etapă liberă la sfârşitul acestei săptămâni. Orădencele, situându-se pe ocupă locul IV în clasamentul Seriei Vest din acelaşi eşalon, Divizia A2.