Voleibaliştii orădeni ai echipei de juniori II de la CSŞ LPS Bihorul au cucerit medaliile de bronz la ediţia 2013-2014 a Campionatului Naţional.
Pregătită de antrenorul Kovács Zoltán, echipa orădeană s-a clasat pe locul al III-lea la turneul final al competiţiei, desfăşurat în perioada 8-12 mai, la Baia Mare.

La etapa finală, de la Baia Mare, au luat parte opt echipe, împărţite în două grupe, orădenii fiind repartizaţi într-o serie cu echipele CSŞ LAPI Dej, CN Craiova, pe care le-au şi învins, de altfel, cu scorul de 3-2, şi cu CTF Rapid Bucureşti, în faţa căreia au pierdut cu 2-3.

Ca urmare a acestor rezultate, elevii antrenorului Kovacs Zoltan Orădenii s-au clasat pe locul II în grupă, calificându-se în semifinale, unde au întâlnit, apoi, echipa constănţeană Tomis, echipă de care au fost întrecuţi cu scorul de 3-1. De altfel, Tomis Constanţa a câştigat competiţia, devenind campioana ţării.

În finala mică, echipa orădeană s-a întâlnit, din nou, apoi, cu CTF Rapid Bucureşti, formaţie pe care a întrecut-o de această dată, clar cu scorul de 3-0.

Astfel, tinerii voleibalişti orădeni, care deşi se află în primul an la juniori II, au încheiat competiţia pe podium, devansaţi fiind doar de Tomis Constanţa şi formaţia gazdă, CSŞ Baia Mare.

"Performanţa noastră este cu atât mai remarcabilă cu cât toţi componenţii lotului sunt orădeni, spre deosebire de alte echipe care selecţionează jucători din întreaga ţară. În ediţia următoare vom avea aceeaşi echipă, iar şansele noastre vor creşte. Eu, personal, îmi propun ca în sezonul următor să ne calificăm în finala mare", a declarat antrenorul orădenilor, Kovács Zoltán.

Componenţa formaţiei CSŞ LPS Bihorul la turneul final a fost următoarea: Andrei Crişan, Alin Jugan, Adrian Ursachi, Vlad Vaida, Paul Majar, Geany Miclăuş, Raul Ilieş, Valentin Pantea, Sebastian Gherman, Cătălin Cotuna, Vlad Radu, Andrei Calapod.

Pe lângă medaliile de bronz, formaţia orădeană a mai primit o altă distincţie, la individual, jucătorul Andrei Crişan fiind desemnat cel mai bun jucător al turneului.