După o săptămână de pauză, campionatul Diviziei A2 la volei masculin se reia la sfârşitul acestei săptămâni, odată cu disputarea primei etape din retur. În cadrul acesteia, echipa orădeană LPS Bihorul, situată pe primul loc în seria vestică, după desfăşurarea turului de campionat, va primi replica voleibaliştilor de la CSM Câmpia Turzii.

Jocul dintre cele două echipe este programat la Sala LPS Bihorul, sâmbătă, cu începere de la ora 13.30 şi nu se anunţă tocmai facil pentru orădeni. "Faţă de începutul de campionat, când i-am învins clar la ei acasă, cu scorul de 3-0, cei de la Câmpia Turzii au crescut mult în joc, au obţinut trei victorii consecutive şi şi-au împrumutat şi un jucător de la prim-divizionara Universitatea Cluj, pe Remeş", a declarat antrenorul Rodian Achimescu.

Înaintea disputei, tehnicianul orădean se confruntă cu o singură problemă de efectiv, jucătorul Fărcanea vine după o accidentare şi nu este sigur dacă va juca sau nu în această dispută.

În clasament, LPS Bihorul, cu cele 6 victorii şi o singură înfrângere, ocupă prima poziţie, cu un punct mai mult decât principalele contracandidate, Phoenix Ţimleul Silvaniei şi UMF Cluj, în timp ce adversarii de sâmbătă, jucătorii de la Câmpia Turzii, cu 3 victorii şi 4 înfrângeri sunt situaţi pe poziţia a V-a.


Etapa a VIII-a, prima a returului, Diviziei A la volei masculin:

CSM C. Turzii - Bihorul Oradea ( în tur: 0-3)
Provolei Arad - UMF Cluj (în tur: 2-3)
Phoenix Şimleul Silvaniei - Torpi Tg. Mureş (în tur: 3-0)
CNE Lapi Dej - CNMB Rm. Vâlcea (în tur: 3-0)


Clasament:

1. LPS Bihorul 18 puncte
2. UMF Cluj 17 puncte
3. Phoenix Ţimleul Silvaniei 17 puncte
4. Pro Volei Arad 12 puncte
5. CSM Câmpia Turzii 9 puncte
6. LAPI Dej 7 puncte
7. CN MB Rm. Vâlcea 4 puncte
8. Avântul Torpi Tg. Mureş 0 puncte