Tinerii voleibalişti orădeni ai Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul au obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de juniori II, după ce la turneul semifinal, pe care l-au găzduit, în perioada 15-16 martie, la Sala LPS Bihorul, s-au impus în toate cele trei partide disputate.

Elevii antrenorului Kovacs Zoltan au dispus clar în primul joc de formaţia CSS Zalău, cu scorul de 3-0, cu acelaşi rezultat reuşind să învingă în etapa următoare şi echipa CSS Blaj, iar în ultima etapă au dispus de CSS Topliţa, cu 3-1, în toate cele trei jocuri ei pierzând astfel doar un singur set.

"Este pentru a cincea oară când obţinem calificarea la un turneu final, dar este tot mai greu să te impui. Noi ne dorim şi de această dată să obţinem cât mai mult la acest turneu final, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla fiindcă de la an la an creşte nivelul competiţiei", a declarat, după calificare, antrenorul Kovacs Zoltan.

Turneul final al Campionatului Naţional de volei juniori II este programat a se desfăşura la Constanţa, în perioada 9-14 aprilie.

Echipa LPS Bihorul care a reuşit această performanţă este alcătuită din: Andrei Crişan, Alin Jugan, Adrian Ursachi, Vlad Vaida, Paul Majar, Geany Miclăuş, Raul Ilieş, Valentin Pantea, Sebastian Gherman, Cătălin Cotuna, Vlad Radu şi Andrei Calapod.