Echipa orădeană de volei masculin LPS Bihorul şi-a încheiat sâmbătă parcursul din sezonul regulat al campionatului Diviziei A2 cu o victorie clară, pe care a repurtat-o în 70 de minute de joc, pe teren propriu, în sala LPS, cu scorul de 3-0, în faţa dejenilor de la Centrul Naţional de Excelenţă.

Elevii antrenorului Rodian Achimescu nu le-au dat nici un moment emoţii spectatorilor prezenţi la disputa din ultima etapă a campionatului. Astfel, după ce s-au impus cu 25-14 în primul set, pe următoarele şi le-au adjudecat la 17 şi 22, încheind en-fanfare sezonul regulat.

Astfel, voleibaliştii orădeni, la primul an de la înfiinţare, s-au clasat pe primul loc în seria de vest, intrând în play-off cu cea mai bună poziţie.

În jocul de sâmbătă, profesorul Rodian Achimescu a utilizat întreg lotul de jucători, însă echipa trimisă în joc de la început a fost formată din: A. Achimescu, Lung (ctp.), Drăgan, Lelea, Tebieş, Drinceanu şi Fărcănea, ultimul fiind libero.

"A fost un meci pe care l-am adjudecat fără probleme, jucătorii noştri dovedind încă o dată talentul care i-a dus pe primul loc al seriei", a declarat, la final, antrenorul Rodian Achimescu.

Într-o altă partidă a ultimei etape din sezonul regulat, sâmbătă, formaţia din Câmpia Turzii a dispus pe teren propriu de UMF Cluj, cu scorul de 3-2, în timp ce jocul de la Ţimleu, dintre gazdele de la Phoenix şi formaţia din Rm. Vâlcea nu s-a disputat, datorită condiţiilor meteo nefavorabile.

Având în vedere că s-au situat pe primul loc în serie, în primul tur al fazei play-off, jucătorii orădeni vor întâlni echipa de pe locul VIII, cea din Tg. Mureş, bihorenii având prima şansă de calificare.