Mai puternic, mai confortabil şi mai conectat ca niciodată - noul Tiguan demonstrează ce poate. Tehnologia inteligentă îi conferă abilităţi excepţionale. Ca SUV dinamic, redefineşte ceea ce este posibil.

Şi în habitaclu sunt de notat câteva evoluţii, începând cu un nou volan multifuncţional, cu posibilitatea de a beneficia de comenzi tactile iluminate. Pe lângă acestea, noul Tiguan are numeroase elemente marcante, dintre care enumerăm:

- IQ.LIGHT - faruri LED matrix (opţional)

- Sistem de sonorizare Harman Kardon (opţional)

- Travel Assist - asistă până la 210 km/h (opţional)

- Digital Cockpit Pro

- Stopuri cu LED (ca standard)

- Hayon electric (opţional)

Noul Tiguan demonstrează ce înseamnă să te reinventezi în permanenţă. După cum o afirmă în mod clar şi designul său futurist. De la proporţiile puternice, la partea frontală dinamică cu liniile sale precise şi până la umerii accentuaţi, silueta sa expresivă îi subliniază şi mai mult punctele forte: putere inovatoare, suveranitate şi funcţionalitate fără compromisuri.

Modelele de motorizare dintre care poţi alege sunt: 1.5 TSI DSG/150CP (Life) si 2.0 TDI DSG 4Mot/150CP (Elegance si R-Line), la un preţ începând de la 20571 EUR (preţ fără TVA).

Pe lângă motorul performant şi exteriorul agresiv, Tiguan R oferă standard o suspensie adaptivă cu gardă la sol micşorată cu 10 mm comparativ cu SUV-urile standard, dar şi un sistem de frânare mai performant. La nivel de habitaclu Tiguan R va oferi clienţilor tapiserie şi inserţii decorative originale, dar şi scaune sport cu tetiere integrate.

Alege configuraţia care ţi se potriveşte! Află detalii la telefon 0259 478847 sau pe email pkw@dcvw.ro.

(advertorial)