Deşi a început cu mai bine de o oră întârziere, concertul celor de la Voltaj a meritat aşteptarea. Câteva mii de orădeni s-au strâns, cu puţin înainte de ora 19, oră la care fusese anunţat concertul, pe platoul din faţa centrului comercial Lotus Center, aşteptând nerăbdători evenimentul.

Atmosfera a fost încălzită, începând cu ora 20, de trupa Deepside Deejays, cea care însoţeşte trupa Voltaj în turneul "I wanna be free" prin ţară, după care, când Voltaj a urcat pe scenă, publicul parcă a "explodat".

Nici de această dată Călin Goia şi colegii săi de trupă nu s-au dezis. Timp de aproximativ o oră şi jumătate, orădenii au cântat la unison, alături de ei, piese consacrate precum "Povestea oricui", "Singur", "Hai sus", "Asta-i viaţa" sau "Vara trecută". Succes deosebit au avut şi piese precum "Albinuţa" sau "Ora de Germană", când pe scenă au urcat "Bebeluşele" de la Cronica Cârcotaşilor, dar şi "Scrisoarea", când Călin Goia a apărut la sacou.

A avut priză şi piesa "We love to", dar şi imnul turneului, "I wanna be free". Orădenii au fost cu atât mai antrenaţi cu cât solistul Voltaj, care a împărţit în public băşti şi tricouri cu numele trupei, i-a îndemnat să nu se lase subjugaţi de "oamenii în fotoliu" care ne conduc ţara. "Cireaşa de pe tort" a fost însă "20 de ani", piesă îndelung cerută de public.

Show-ul a fost presărat cu scene emoţionante proiectate pe un ecran în background-ul scenei sau chiar un duplex cu Horia Brenciu, cu care Voltaj a scos mai puţin cunoscuta piesă "Crede", au făcut ca atmosfera să se evidenţieze sensibil de celelalte prestaţii recente din oraşul de pe Criş.

Pe tot parcursul concertului, doritorii au avut posibilitatea să îşi cumpere cel mai nou album al trupei, Voltaj 8, precum şi tricouri de fan.

Una peste alta, concertul a fost cu adevărat reuşit. Iar asta s-a văzut inclusiv pe feţele orădenilor, care, cu mic, cu mare, au cântat şi au sărit la fiecare cântec. În final, spectatorii s-au îmbulzit la autografe şi la fotografii cu Călin Goia.

vip shopping - calin goia.jpgPe de altă parte, înainte de concert, solistul Voltaj a participat la o partidă de cumpărături la Lotus Center, alături de câştigătorul tombolei "VIP Shopping", Mircea Cătălin.

Acesta a câştigat cumpărături în valoare de 1.000 de lei, la 5 dintre magazinele centrului comercial, Optiblu, Sprider Stores, Pada Murre, Benvenuti şi Professional Shop.