Sub sloganul "Fii eroul nostru!", PRO TV a chemat orădenii, vineri, la Hotel Ramada la preselecţiile dinaintea unui nou sezon al emisiunii "Românii au talent".

La apel au răspuns sute de orădeni, care au prezentat diverse numere artistice. Potrivit coordonatoarei de PR a PRO TV, Allma Somkereki, cel mai tânăr participant a avut 4 ani, iar cel mai în vârstă 82.

Orădenii au pregătit numere de magie, gimnastică ritmică, streetdance, breakdance, balet, beatbox, dans oriental, pictură şi hair design. De asemenea, la Oradea s-a înscris în preselecţii un duo la pian şi clarinet, o trupă rock, precum şi mai multe ansambluri folclorice.

În acest an, însă, juraţii de la "Românii au Talent" nu au venit la Oradea pentru preselecţii înregistrate, aici având loc doar nişte selecţii preliminare. Drept urmare, cei selectaţi acum urmează să se prezinte în faţa Andrei, Mihaelei Rădulescu, lui Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis în perioada următoare, cel mai probabil, la Cluj.

Şi în acest an, premiul cel mare al show-ului "Românii au Talent" este de 120.000 euro, iar cel pentru originalitate 10.000 de euro.