Trei şoferi care au mers duminică dimineaţă la vot s-au ales cu maşinile avariate, în urma unui accident de pomină petrecut, chiar în faţa secţiei de votare, în centrul comunei Sântandrei. Un şofer de 54 de ani, din localitate, care ieşea de pe o strada secundară, de lângă Primărie, nu a oprit la Stop şi a făcut ravagii.

"Din primele cercetări, conducătorul unui autovehicul marca Ford care intenţiona să intre pe drumul judeţean ce traversează localitatea Sântandrei nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul judeţean, acroşându-l. În urma impactului, autoturismul Opel Vectra care circula pe drumul judeţean în alte trei autoturisme oprite pe partea stângă a sensului său de deplasare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, care au fost transportate la spital pentru investigaţii", a declarat BIHOREANULUI subcomisarul Sorin Indrieş, de la Poliţia Rutieră, care a făcut cercetările la faţa locului.

Trei persoane din Opel, între care şi o fetiţă de 9 ani, au fost rănite şi au fost trasportate la Spitalul Judeţean, pentru investigaţii. În urma investigaţiilor, doar fetiţa a rămas internată, cu leziuni multiple, în special la nivelul membrelor.

La locul accidentului a ajuns şi mama şoferului Opelului, un tânăr de 22 din Tărian, care a spus că în maşina acestuia se aflau trei vecini. "Culmea, şoferul mergea la Oradea, unde urma să se întâlnească cu o fată, să facă schimb de maşini", a spus un apropiat al acestuia.

În total, 5 maşini au fost avariate, cel mai serios fiind Opelul, care s-a ales cu toată partea din faţă distrusă. Potrivit martorilor, în cele 3 maşini de pe marginea drumului, nu se aflau nimeni, ocupanţii acestora aflându-se în secţia de votare.