Piesa cotată cu cele mai mari şanse să câştige finala Eurovision România 2017 are legături neaşteptate cu Oradea. Ilinca Băcilă, unul dintre membrii duo-ului care a uimit juriul concursului în semifinale, primind punctaj maxim de la toţi membrii juriului, este pe jumătate... orădeancă.

Tatăl Ilincăi s-a născut la Oradea, bunicii ei orădeni sunt ambii profesori de muzică, iar o parte din talentul ei muzical se datorează, în mod cert, şi acestor legături cu oraşul nostru.

Acum, Ilinca se află în faţa celui mai important moment al carierei sale: calificarea la Eurovision 2017, competiţia care va avea loc la Kiev, în luna mai. Împreună cu Alex, ea concurează în finala selecţiei naţionale cu "Yodel it!", o piesă compusă de Mihai Alexandru şi Alexa Niculae, care îmbină acorduri rock cu elemente de pop, hip pop, şi yodeling.

Ilinca feat. Alex şi "Yodel it!" sunt numărul şase în concursul Eurovision Romania 2017, care va avea loc duminica aceasta, pe 5 martie.

Piesa care va reprezenta ţara noastră la această competiţie europeană de la Kiev va fi aleasă exclusiv de public, prin SMS. Aşa că nu ezitaţi să o votaţi!

Mesajul lor pentru orădeni: