Donna Simpson, în vârstă de 42 de ani, este decisă că vrea să crească în greutate până la 450 de kilograme în numai doi ani.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Donna mănâncă foarte mult şi face cât mai puţină mişcare. "Mâncarea mea preferată este sushi, dar spre deosebire de alţii, eu pot să mănânc 70 de bucăţi mari de sushi, dintr-o singură mişcare. Ador prăjiturile şi dulciurile, iar gogoşile sunt preferatele mele", a spus Donna.

Femeia, care are aproximativ 270 de kg, deţine deja titlul de cea mai grasă mamică din lume, în Cartea Recordurilor, după ce a născut-o în 2007 pe fiica sa, Jacqueline. Aceasta a trebuit să nască prin cezariană, operaţie riscantă la care au asistat 30 de medici.

Pentru a putea intra Cartea Recordurilor, Donna trebuie să mănânce 12.000 de calorii pe zi, în condiţiile în care media indicată pentru o femeie este de 2.000 de calorii. "Ador să mănânc, iar oamenilor le place să mă urmărească când mănânc", a mai afirmat Donna.

Cu toate că se consideră un om sănătos, femeia se deplasează cu un scooter, deoarece nu se poate deplasa mai mult de 20 de metri pe jos.