Fostul fotbalist Mihai Neșu, care s-a dedicat în ultimii ani ajutorării altor persoane cu probleme de sănătate, dezvăluie într-un interviu acordat televiziunii Antena Stars că el a fost cel care a luat decizia să divorțeze de soția sa, Maria, în 2012, nu la mult timp după teribilul incidentul de la antrenament, care l-a paralizat.

Mihai Neșu (41 ani) spune că vrea ca oamenii să știe asta, deoarece multă vreme au blamat-o pe fosta lui soție, speculând că ea l-ar fi părăsit.

„De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (...) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (...) Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a declarat Mihai Neșu la Star Matinal, citat de Gsp.ro. 

Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au divorțat după șase ani, la câteva luni după ce Mihai Neșu a suferit teribila accidentare de la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht. 

(sursa foto: Wowbiz.ro)

În același interviu, Mihai Neșu a spus că înainte ca incidentul să-i schimbe viața nu era un om prea credincios, și regretă asta. „Înainte de accident, eram un băiat dornic să devin un fotbalist cât mai bun. Nu era nimic greșit. Singurul reproș, singura părere de rău, este faptul că nu am căutat ca acum apropierea de Dumnezeu, să cauți dimineață să ai grijă de Dumnezeu, de suflet”, a spus el. 

Fostul fotbalist a vorbit și despre oamenii pe care-i are acum în jurul său. „Am o echipă foarte mare și oameni foarte mulți în jurul meu (...) Sora mea are grijă de mine acasă, directoarea fundației, asistentul meu personal, asistentele mele care au fost zece ani alături de mine. Ele sunt persoanele pe care le văd zilnic, ei sunt familia mea, dar foarte multă lume este alături de mine și le sunt recunoscător”, a spus el. 

După cum BIHOREANUL a mai scris, fundaţia lui Mihai Neşu are nevoie în continuare de sprijin financiar pentru a construi Complexul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi "Sfântul Nectarie", de lângă Oradea, realizat integral din donaţii. Lucrările sunt în stare avansată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!