Universitatea din Oradea organizează, vineri (23 februarie), de la ora 14, un workshop online dedicat celor preocupați de antreprenoriat în domenii precum agricultură, hrană și sustenabilitatea mediului.

La evenimentul intitulat „Entreprenourial Journey 2024 – Inspiration Days”, organizat în cadrul alianței EU Green din care face parte UO, se va vorbi despre oportunitățile de afaceri și inovare în aceste domenii, inclusiv despre oportunitățile de finanțare în domeniu, informații pe care le va oferi directorul OJFIR Bihor, Cristian Buzlea.

Vorbitori la acest workshop vor mai fi profesorii orădeni Aurel Căuș și Anca Dodescu, respectiv antreprenori care au „scris” deja povești de succes în sectoare „eco”: Emilia Suciu, care administrează o afacere din domeniul colectării și valorificării plantelor medicinale, Cristian Domuța, care activează în domeniul viticol, și Maria și Bogdan Hodișan, care au o afacere întemeiată pe cafea.

Participarea la eveniment este deschisă și gratuită pentru toți cei interesați de antreprenoriatul sustenabil, dar condiționată de înscrierea prealabilă, într-un formular online sau prin scanarea codului QR de pe afișul seminarului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!