Îţi doreşti să fii poliţist? Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a anunţat că scoate la concurs 50 de posturi, prin încadrare directă şi reîncadrare. Înscrierile se desfăşoară în perioada 3-7 octombrie.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă, startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă se dă luni, "în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române".

Dintre cele 50 de posturi scoase la concurs, 48 vor fi ocupate prin încadrare directă, din sursă externă şi 2 prin reîncadrare.

"Dintre cele 48 de posturi destinate încadrării din sursă externă, 4 sunt pentru structurile de ordine şi siguranţă publică în cadrul poliţiilor orăşeneşti, 42 sunt în cadrul posturilor de poliţie de pe raza judeţului Bihor şi 2 sunt posturi de agent de poliţie - conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti. Alte 2 posturi sunt destinate pentru reîncadrare, respectiv 1 post de ofiţer şi 1 post de agent", se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Înscrierile se fac, de luni până vineri, între orele 9 şi 15, la sediul IPJ - Serviciul Resurse Umane (strada Parcul Traian nr.18, Oradea).

Detaliile privind modalităţile de înscriere şi de participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie şi criteriile de departajare a candidaţilor, tematică, bibliografie şi alte date de interes se vor găsi integral pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, https://bh.politiaromana.ro secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, accesând link-ul https://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.