Ridicolul nu a ucis niciodată pe nimeni. Aşa sună deviza unui hotelulkui din Nantes, numit "Vila Hamster", scrie antena3.ro.

Prima regulă este ca cei care îi trec pragul, să poarte un costum de rozătoare pe cap şi să uite pentru o noapte că sunt oameni. Camerele hotelului arată ca nişte cuşti de hamsteri, cu toate apoaratele necesare.Pentru o sută de euro, oricine poate fi hamster pentru o noapte.

Conducerea unui hotel din Franţa a găsit metoda perfectă pentru a atrage clienţi. Hotelul se numeşte "Vila Hamster", iar cei care îi trec pragul sunt invitaţi să se transforme, pentru o noapte, în.... rozătoare. Clienţii au la dispoziţie paie pe care să doarmă, o roată uriaşă pentru a face exerciţii fizice şi un aparat din care să bea apă.

Ridicolul nu a ucis niciodată pe nimeni. Aşa sună deviza unui hotelulkui din Nantes, numit "Vila Hamster". Prima regulă este ca cei care îi trec pragul, să poarte un costum de rozătoare pe cap şi să uite pentru o noapte că sunt oameni. Camerele hotelului arată ca nişte cuşti de hamsteri, cu toate apoaratele necesare.

Pentru o sută de euro, oricine poate fi hamster pentru o noapte. Însă doritorii trebuie să se grăbească. Cei care vor să se simtă rozătoare pentru o noapte pot avea acces şi la televizor sau internet. Dar pentru asta, trebuie să scoată din buzunar mai mulţi bani.

Vezi cum arată hotelul cu pricina AICI!