Administrația Națională de Meteorologie a emis luni o estimare privind vremea în următoarele două săptămâni în țară (1-14 iulie), prezentată pe regiuni. Astfel, în Crișana, temperaturile scad în primele zile ale lunii, dar vor crește înapoi, maximele depășind 32-33 de grade.

„În primele zile din luna iulie, valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel încât media maximelor termice va scădea de la 34 de grade, spre 23...24 de grade. Apoi, din 4 iulie, aceasta va fi în creștere treptată, până în jurul a 32...33 de grade, valori care se vor menține până la finalul celei de-a doua săptămâni. În ceea ce privește media minimelor termice, aceasta va oscila între 13 și 18 de grade, cu valorile mai scăzute la mijlocul primei săptămâni din interval”, se arată în informarea pentru regiunea Crișana, transmisă de ANM. 

Tot în Crișana, arată specialiștii, „vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică în primele zile ale lunii iulie, urmând ca până la finalul intervalului de prognoză probabilitatea de apariție a acestora să fie în scădere”. 

Estimarea meteo pentru perioada 1-14 iulie:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!