Meteorologii au publicat, luni, o nouă estimare a valorilor termice și a precipitațiilor, pentru perioada 1-14 aprilie. În regiune Crișana, inclusiv în Bihor adică, marți, vremea se răcește considerabil, însă apoi temperaturile vor fi oscilante și se va ajunge până la 27 de grade.

„În data de 2 aprilie, valorile termice diurne, în scădere accentuată față de zilele precedente, vor fi apropiate de normele perioadei, de 14 - 16 grade. Apoi vremea va fi în încălzire treptată, astfel că în perioada 3-6 aprilie maximele temperaturii aerului vor fi, în medie, de 19 - 23 de grade, iar între 7 și 10 aprilie va fi o vreme deosebit de caldă pentru prima decadă a acestei luni, cu valori de 24 - 27 de grade”, arată Administrația Națională de Meteorologie.

Temperaturi mai scăzute, între 5 și 7 grade, se vor înregistra în noaptea de 2/3 aprilie.

Pentru săptămâna viitoare este estimată o răcorire a vremii. Chiar și așa, însă, minimele se vor situa peste cele specifice primei jumătăți a lunii aprilie, cu valori în general de 9 - 13 grade.

„Va ploua pe arii relativ extinse la începutul intervalului și, cu probabilitate mare, și după data de 10 aprilie, iar în celelalte zile doar pe arii restrânse vor fi averse slabe”, mai arată ANM.

Vezi mai jos prognoza pe regiuni!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!