Temperaturile vor scădea în următoarea perioada în regiunea Crișana, însă vor continua să fie mai mari decât cele specifice acestei perioade de toamnă, au informat luni specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie.

Estimarea evoluției valorilor termice a fost publicată pentru perioada 28 octombrie - 10 noiembrie, fiind defalcată pe regiuni.

În Crișana, „în prima săptămână din interval, valorile termice diurne, deși în scădere treptată de la medii de 20 de grade până spre 14 grade, se vor menține peste normele climatologice specifice perioadei”.

ANM precizează că, începând din 3 noiembrie, „maximele vor continua să scadă, spre o medie de 10 grade, valoare ce se va menține pe tot parcursul celei de-a doua săptâmâni”. 

„Valorile termice nocturne se vor încadra, în prima săptămână, între 3 și 9 grade, urmând ca în a doua săptămână, media minimelor să fie de 0-1 grad”, mai arată ANM.

De asemenea, în informarea meteorologilor se precizează că, în Crișana, „probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului de referință”, adică spre finalul săptămânii viitoare.

Prognoza ANM pe toate regiunile țării:

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!