O demenţiune primeşte şi frustratul june Horea Vuşcan (foto). Zilele trecute, pe site-ul personal, Vuşcănel s-a "autointitulat" aşa, lansându-se într-o adevărată pledoarie împotriva presei, care a scris de-a lungul vremii despre faptele lui "de vitejie", dar şi a justiţiei, care a avut tupeul să-l pună la plată pentru că a provocat un accident în care a murit un om nevinovat.

Dorind să se dezvinovăţească în propriul stil, Horică a sărit cu acuze, "denunţând" - probabil că ştie el de ce - "decartări" de şpăgi şi şantaje în presă şi justiţie, făcându-i "kk-ţi" atât pe primii, cât şi pe cei din urmă. Tânărul cu veleităţi de politician şi cu pretenţii de om educat nu se sfieşte să abuzeze de un limbaj porcos, folosind sintagme de genul "mă f..." în x sau y ori făcând referiri la organul din dotare pentru a-i picta pe duşmani.

Având în vedere şi greşelile elementare de gramatică, pe care nu le scapă cu niciun prilej, Bihorel îl sfătuieşte să se înscrie din nou în clasa întâi. Nu de alta, dar acolo se învaţă, pe lângă scriere, şi ce este bunul simţ...