Oradea Shopping City a lansat, duminică, o nouă serie de evenimente dedicate vizitatorilor centrului comercial, intitulată "Fun Day". La prima ediţie, orădenii au putut să vadă gratuit, în sălile cinematografului Cortina, mai multe comedii, dar au şi putut să joace, tot gratuit, bowling şi biliard.

În jurul orei 18, chef Ionuţ Lupu, orădeanul de la emisiunea Top Chef, a făcut o demonstraţie culinară, iar înainte de concertul Vunk magicienii Eduard şi Bianca au încercat să-i vrăjească pe spectatori.

Între timp, zâna Mirandolina (actriţa Adela Lazăr) şi magicianul Igor i-au atras în jurul lor pe copiii care s-au bucurat să primească baloane modelate, să vadă mici trucuri de magie şi să fie pictaţi pe faţă.

Seara de distracţie gratuită s-a încheiat cu un concert live dat de trupa Vunk, care a adunat în jurul scenei circa 250 de orădeni care s-au dezgheţat şi i-au aplaudat pe muzicieni pe măsură ce concertul înainta.

Cornel Ilie, solistul Vunk, a dezvăluit că Oradea este cel de-al doilea oraş din provincie în care îşi lansează noul album, "Nu scapă nimeni (fără emoţii)", şi ca atare orădenii au putut asculta melodii noi precum "Scapă-mă de ea" şi "Lacrimi de cognac", dar şi hituri ceva mai vechi precum "Artificii pe tavan" şi "Regele şoselelor".