Trupa Vunk cântă în această seară începând cu ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Spectacolul va avea loc în cadrul turneului naţional "Înconjurul lumii", Oradea reprezentând cea de-a 22-a oprire.

"Turneul este considerat de public cel mai emoţionant şi neaşteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, şi-a dorit să realizeze cea mai mare colecţie de visuri. Pentru asta, ca şi în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitaţi să scrie pe cărţile poştale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecţia de visuri, însoţită de poveştile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei", au anunţat organizatorii.

Miercuri seară, alături de Vunk vor urca pe scenă un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percuţionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul va dura aproximativ 100 de minute şi va fi deschis de Alexandra Usurelu. "Pleacă", "Numai la Doi" ori "Scapă-mă de ea" sunt doar câteva dintre melodiile abordate în cadrul concertului.

Preţul unui bilet este 70 de lei, respectiv 120 de lei la clasa VIP.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga ţară, dar şi online pe www.iabilet.ro, respectiv la Casa de Cultură a Sindicatelor.

"Nu toată lumea ştie că inginerul de sunet al formaţiei este… orădean. Iar dacă iniţial băieţii s-au îndrăgostit de acest oraş privind-ul prin ochii colegului lor, cu fiecare concert avut aici s-au convins din ce în ce mai tare că toate poveştile spuse de acesta, despre căldura oamenilor, corectitudinea şi suportul pe care şi-l oferă reciproc, sunt într-adevăr reale", au mai transmis organizatorii.