După ce şi-a asigurat câţiva viitori votanţi prin revolta împotriva proiectului de modernizare a sistemului de termoficare din Oradea, Horea Vuşcan, preşedintele Mişcării Verzi, un partid încă în "chinurile facerii", a mai găsit încă o modalitate de a se promova în rândul orădenilor.

Intrat de pe acum în campanie electorală, Vuşcan a convocat săptămâna trecută marţi o conferinţă de presă ca să anunţe că nu va mai face afaceri cu Primăria, Consiliul Judeţean şi cu instituţiile subordonate acestora, prin firma sa Alien Concept, care are un contract cu OTL-ul pentru 8 automate de bilete.

Vuşcan jr le-a transmis orădenilor că nici dacă va ajunge consilier local, un post pe care îl ţinteşte încă din 2008, nu va mai încheia contracte cu asemenea instituţii publice. Dar numai în Bihor! Motivul? Firma sa are contracte cu statul în alte 24 de judeţe, de care tânărul patron nu are de gând să se lepede, căci altfel ar cam rămâne fără parale. Şi fără parale, adio şi campanie, şi voturi, şi funcţii...