Şoferiţa unui Ford Ka a rămas încarcerată, după ce, acroşată de un VW Polo, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp în cartierul Dragoş Vodă din Oradea.

Potrivit comisarului şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, evenimentul s-a produs vineri, în jurul orei 12.40. „Pe strada Dragoș Vodă din municipiul Oradea, o femeie de 26 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (n.r. - VW Polo), la ieșirea din parcarea unui bloc, nu a respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea, a pătruns în intersecție și a acroșat un autoturism (n.r. Ford Ka), condus de o femeie de 64 de ani din Tileagd, care circula pe banda a doua a străzii Dragoș Vodă, înspre Calea Clujului”, a explicat BIHOREANULUI Alina Dinu.

În urma impactului, Fordul a fost proiectat într-un copac și ulterior într-un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

Mașina a fost serios avariată, iar șoferița de 64 de ani a rămas captivă între fiare. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana au fost nevoiți să decoperteze autoturismul pentru a o scoate pe femeie și pentru a-i acorda primul ajutor.

Șoferița Fordului a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, însă din fericire, femeia nu a fost grav rănită, ea suferind, potrivit polițiștilor, leziuni ușoare.

Continuă ancheta în acest caz.