După o primă ediție reușită, care a adus voie bună, concerte și o mulțime de tineri în stațiunea Băile 1 Mai, Waves Festival revine în această vară cu o ofertă bogată pentru bihoreni și pentru turiști. Una dintre marile atracții ale festivalului va fi un concert al trupei BUG Mafia, care împlinește 30 de ani de la înființare. 

Waves Festival este organizat cu scopul de a vitaliza stațiunea Băile 1 Mai în perioada estivală și de a pune în valoare investițiile realizate în ultima perioadă de administrația comunei Sânmartin. 

Cea de-a doua ediție a evenimentului va avea loc în perioada 21-23 iulie la Ștrandul cu Valuri din Băile 1 Mai. 

Pe scena festivalului desfășurat în aer liber vor urca cântăreți și trupe cunoscute, cum ar fi Delia, B.U.G. Mafia, Pascal Junior, The Motans, Andia, Partydul Kiss FM, dar și reprezentanți ai noului val de artiști, precum Bvcovia și Marko Glass.

Caddy, Uzzi și Tataee promit un concert special pentru ultima seară a festivalului, dat fiind că în acest an se aniversează 30 de ani de când au fost puse bazele trupei BUG Mafia, care are și acum o mulțime de fani. 

Organizatorii spun că se pregătesc și alte surprize pentru Waves Festival, ediția a doua, și transmit că la Ștrandul cu Valuri vor fi și zone cu mâncăruri gustoase și o zonă dedicată copiilor. Abonamentele pentru festival s-au pus în vânzare pe entertix.ro. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!