Cea de-a treia ediție a Waves Festival din stațiunea Băile 1 Mai începe vineri și va fi deschisă de DJ-ul german Tujamo, un obișnuit al marilor festivaluri de muzică electronică. Printre artiștii care vor urca pe scena de la Ștrandul cu Valuri din stațiune se mai numără Rareș Mariș, Erika Isac, La Familia, Grasu XXL sau DJ-iţa belgiană Mattn.

Anul acesta, organizatorii au pregătit, pe lângă zone de relaxare, food trucks şi alte facilităţi, pentru a le oferi participanţilor o experienţă completă de festival, şi o a doua scenă numită "Sunrise Stage".

În programul complet publicat luni pe pagina de Facebook a Waves Festival apare că distracţia va începe de la ora 17 pe scena Sunrise, iar mai târziu, de la ora 19:30 va apărea pe Main Stage primul DJ care va încălzi atmosfera. 

Waves Festival 2024 Program

Mai apoi, vor urca pe scenă trapperii Tussin şi Oscar, urmaţi de DJ-ul italian Simone Vitullo alături de Adrian Şaguna.

De la ora 23:30 este programat live set-ul lui Tujamo, care va dura o oră şi jumătate, conform programului. 

Sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival, pe scena principală va avea loc o prezentare de modă a MC Elite Academy, iar mai târziu vor cânta Rareş Mariş şi Erika Isac, dar vor pune muzică şi Mattn sau Pascal Junior.

Waves Festival 2024 Program

Pentru microbişti, organizatorii au pregătit pe scena Sunrise, duminică, în ultima zi de festival, de la ora 22, vizionarea finalei Campionatului European de fotbal.

Tot duminică vor cânta, printre alţii, La Familia sau Grasu XXL.

Waves Festival 2024 Program

După cum BIHOREANUL a mai scris, organizatorii le recomandă viitorii petrecăreţi să meargă din timp la Ştrandul cu Valuri şi să aibă pregătit un act de identitate pentru a nu se forma cozi. Minorii până la 10 ani pot intra gratuit, cu condiția să fie însoţiţi de părinți sau tutori, cu bilete valide.

De asemenea, minorii de până la 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau un reprezentant legal, iar cei între 15 şi 18 ani trebuie să prezinte un acord parental.

De amintit că evenimentul va fi "cashless", adică se vor încărca brăţările speciale şi vor fi folosite pentru plata oricărei achiziţii în cadrul festivalului.

Biletele s-au pus în vânzare pe platforma livetickets.ro, în mai multe variante. Un tichet de acces general pentru toate cele trei zile ale festivalului costă 219 lei, iar pentru adolescenţii cu vârste sub 18 ani, acelaşi tip de tichet costă 169 lei. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!