Ajuns la a treia ediţie, festivalul "We Love Retro" desfăşurat joia şi vinerea trecută la Sala Polivalentă Cluj Napoca, în cadrul Transylvania Music Event, a reuşit să stabilească pentru al treilea an consecutiv un nou record de audienţă în Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Mii de oameni au cântat şi s-au bucurat pe muzica anilor ‘80 şi ‘90 alături de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President şi No Mercy.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, artiştii acestei ediţii au oferit show-uri spectaculoase şi au bucurat spectatorii cu melodii deja consacrate precum: Coco Jambo, It’s my life, Living Next Door to Alice, It’s a heartache şi multe altele.

În prima seară, We Love Rock Day i-a avut pe scenă pe cei de la Semnal M, urmaţi de Smokie, trupă care a celebrat joi seara la We Love Retro 41 de ani de existenţă. Recitalul lor a fost urmat de un show de excepţie susţinut de Bonnie Tyler, care a cântat alături de public cele mai celebre melodii ale anilor ‘80 şi ‘90.

Cea de a doua zi, We Love the 90’s, a adus în faţa publicului pe No Mercy, Mr. President, Dr. Alban şi E-Type. 

"Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a răsunat până în zori pe hiturile artiştilor invitaţi, iar ringul de dans a fost ocupat de o mulţime de dansatori îndrăzneţi care au retrăit melodiile anilor ‘90. Cea de a doua zi a însemnat de fapt o petrecere imensă pe ritmuri retro, artiştii declarându-se extrem de încântaţi de atmosfera creată de publicul român", mai arată organizatorii.

"We Love Retro 2016 s-a ridicat cu mult peste aşteptări. Pornind de la line-up, la sonorizare, public, tehnic şi organizare, pot spune că totul a ieşit aşa cum ne-am dorit. (...) Pentru al treilea an la rând We Love Retro a dat jos orice barieră existentă între generaţii şi a adus împreună un public divers, incredibil de frumos. Sincer vă spun că abia aştept să începem pregătirile pentru We Love Retro 2017, însă până atunci doresc să mulţumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru şi ne-au ajutat şi, bineînţeles, publicului, care au s-a distrat, a dansat şi a dat viaţă petrecerii We Love Retro", a declarat Iancu Şerbănescu, organizator al festivalului.