We Shop este o platformă software concepută pentru a comanda online cumpărături din supermarket. Conceptul We-Shop aparține unui tânăr din Oradea, Codrin Mardar. Având un spirit antreprenorial încă de când era adolescent, Codrin a pus bazele acestei afaceri în anul 2016, când în Oradea încă nu exista un sistem online de cumpărare a produselor din supermarket.

A fost inspirat de un concept pe care l-a întâlnit în urmă cu ceva timp: drive supermarket. Ideea i s-a părut ingenioasă, iar după diferite îmbunătățiri a ajuns la un concept mai clar: să creeze o platformă care să permită clienților să facă cumpărături direct pe de site sau de pe aplicația WeShop, iar acestea să le ajungă în timp util acasă sau la birou.

Începutul a fost ca în orice afacere, anevoios, dar eforturile perseverente au dat roade. Treptat, platforma online a fost îmbunătățită și au fost dezvoltate aplicațiile pentru sistemele Android și iOS care să permită orădenilor să comande online atât produse din magazin, preparate de la restaurante, și chiar unele servicii.

În ultimul an, piața business-urilor online a început să crească tot mai mult în orașul nostru. We-Shop s-a dezvoltat, reușind să păstreze cel mai mic preț din Oradea la serviciul de livrare a cumpărăturilor din supermarket, și păstrând gratuit serviciul de livrare la majoritatea restaurantelor partenere prezente pe platforma online we-shop.ro.

În această perioadă în care mersul la cumpărături este deosebit de riscant pentru cei mai în vârstă, We-Shop a lansat serviciul de livrare gratuită a cumpărăturilor din supermarket pentru persoanele de peste 60 de ani.

„Este important să ne ajutăm reciproc în comunitatea din care facem parte, astfel că dorim să venim în ajutorul celor care nu au posibilitatea de a ieși din casă pentru a-și face cumpărăturile”, spune Codrin Mardar.

Plasarea comenzilor se poate face pe we-shop.ro sau prin aplicatiile de iOS ori Android.

Stai acasă și comandă prin We-Shop!

(advertorial)